هاآرتص: خیانت قاضی هم نتوانست جنایت های ما را در غزه بپوشاند (خبر ویژه)
یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد گزارش اخیر سازمان ملل درباره جنایات ضدانسانی اسرائیل در جنگ 22 روزه غزه که ممکن است پای برخی سران این رژیم را به دادگاه لاهه باز کند، با تلاش طاقت فرسای! قاضی گلدستون (یهودی طرفدار رژیم صهیونیستی) سانسور و تعدیل شده است.
روزنامه ها آرتص در تحلیلی با عنوان «دادگاه لاهه در کمین اسرائیل» نوشت: یک سال است ما در رسانه های خود در جهان تلاش می کنیم ثابت کنیم خونی که در غزه ریخته شد، آب بوده است؛ ولی ظاهراً این تلاش ها به نتیجه نرسیده و گزارش ها و بیانیه ها و تحقیقات متهم کننده روز به روز صادر می شوند. مسئله محاصره اقتصادی باریکه غزه، شلیک فسفر سفید، کشتار مردم غیرنظامی، تخریب زیرساخت های شهری و انواع دیگر جنایت های جنگی مواردی است که این روزها مطرح می شوند؛ ولی در این میان هیچ کدام از گزارش ها به اهمیت و خطرناکی گزارش «ریچارد گلدستون» نمی رسد. تبلیغات اسرائیلی برای مقابله با این گزارش های رسواکننده بین المللی، بر این جنبه تکیه می کرد که به جای مورد تهاجم قرار دادن پیام ها و متن این گزارش ها، گزارشگران و تهیه کنندگان آن را مورد تهاجم قرار دهیم. ولی مشکل اینجاست که در گزارش اخیر، اسرائیل نمی تواند به هیچ وجه کاری کند، زیرا گزارش اخیر توسط قاضی گلدستون تهیه شده که خود یک یهودی مشهور و فعال است. برای شناخت بی طرفی گلدستون همین امر کافی است که به مصاحبه نیکول دختر گلدستون گوش فرا دهیم. نیکول که در این مصاحبه به زبان عبری صحبت می کرد بیان کرد که پدرش تلاش طاقت فرسایی از خود نشان داد تا این گزارش که قرار بود بسیار شدیداللحن تر باشد، به وضعیت کنونی خود تبدیل شود. باید مطمئن باشیم که گلدستون واقعاً دوستدار اسرائیل است.
هاآرتص با خطرناک خواندن «گزارش سانسور شده» برای اسرائیل می نویسد: ما با کشتار صبرا و شتیلای دیگری روبرو هستیم. بعد از ماجرای صبرا و شتیلا، مردم ما ابراز نارضایتی کردند اما بعد از همین عملیات سرب گداخته، دولت به توزیع نشان ها و مدال ها دست زد. نیازی نبود که ما منتظر گزارش گلدستون باشیم تا بفهمیم فاجعه ای رخ داده است بلکه خودمان باید حدس می زدیم بین داود فلسطین و جالوت اسرائیل حادثه بزرگی رخ داده است. به جای تماشای صحنه بمباران های غزه، کاش خیلی زودتر خودمان این امر را می فهمیدیم و آن را متوقف می کردیم و به تحقیقات پوچ و بی معنای ارتش متوسل نمی شدیم. باید خودمان اولمرت و سیوی لیونی را محاکمه می کردیم، زیرا تصمیم گرفتند با گلدستون همکاری نکنند، اکنون ما با دادگاه بین المللی لاهه روبرو هستیم و ممکن است با دستور بازداشت مقامات اسرائیلی هم مواجه شویم. شاید بار دیگر که جنگ دیگری را به راه انداختیم، نه تنها به کشته شده ها فکر کنیم؛ بلکه به بهای سیاسی که به دنبال آن باید پرداخت کنیم نیز باید فکر کنیم تا آنجا که ممکن است در سال آینده، اسرائیل به عامل نفرت همگان تبدیل شود.